Skip to content

Gastro

GASTRO KUTAK

Hotel raspolaže sa 3 restorana i klubom za večernju zabavu. Hotel je nadaleko prepoznatljiv po dobroj i ukusnoj hrani, kao i ljubaznom osoblju koje uslužuje naše drage goste, o čemu svjedoče mnogobrojni komentari gostiju. Uz ponudu raznovrsnih jela i pića, specijaliteti šefa kuhinje su nešto čime se mi istinski ponosimo. U toku nedjelje u planinskom ambijentu restorana , gosti imaju priliku da uživaju u tematskim večerama ( jahorinska, ukusi italije, put oko svijeta i roštiljijada). Odgovaramo na sve specijalne zahtjeve gostiju za korigovanom ishranom, koja bi trebalo biti najavljena najmanje 24 sata ranije. Gostima je takođe u ponudi usluga room servis-a od 07:00 do 22:00 sata.

Hotelski restoran

Pansionski restoran prvenstveno je namjenjen gostima hotela u kome se služe doručak,ručak i večera na bazi švedskog (buffet) stola. U skladu sa zahtevima gostiju i unapred dogovorenim uslovima ( škole u prirodi, ekskurzije, studentske manifestacije, sportske pripreme itd.) posluživanje se obavlja I na druge načine (bečki,francuski ili engleski).

Pansionski restoran prostire se na oko 550 m2, kapaciteta preko 300 sjedećih mjesta I nudi velike mogućnosti u organizovanju i realizaciji različitih događaja i promocija.

Pansionski doručak: od 07:00 do 10:00 h

Pansionski ručak: od 12:00 do 15:00 h

Pansionska večera: od 18:30 do 20:30 h

A la carte restoran “Kamin”

A la cart restoran sa domaćom gastronomskom ponudom, simbol je hotela “Bistrica”dugi niz godina. Kapaciteta do 70 mjesta, idealan je za organizaciju rođendana, krštenja, poslovnih sastanaka i raznih vrsta proslava. Terasa “Kamin” restorana sa ljetnom baštom I panoramskim pogledom neće ostaviti ravnodušnim nijednog posjetitelja.

Restoran “Kamin” tokom rada proteklih godina , mijenjao je svoj koncept u skladu sa trendovima u kulinarstvu. Prijatna atmosfera, bogata ponuda vina i raznovrstan jelovnik zadovoljiće I najprobirljivije goste.

Za sve ove godine, restoran “Kamin” je ugostio mnoge poznate ličnosti iz svijeta politike, kulture , sporta i dr.

A la cart restoran “Kamin” je otvoren od 07:00 do 22:00 h.

aperitiv bar

Glavno mjesto okupljanja u toku dana, a svakako I uveče uz muziku uživo je aperitiv bar. Neodoljivi šarm u rustičnom stilu koji pruža toplinu dopada se kako mladima, tako i starijima. Dok uživate u razgovoru sa najdražima, možete se osvježiti uz širok izbor alkoholnih I bezalkoholnih pića, kao i degustirati raznovrsne kolače. Na aperitiv baru su takođe u ponudi razne vrste pica, sendviča, dezerta za kratki predah od skijanja.

Aperitiv bar je otvoren od 07:00 do 23:30 h.

Club “Bistrica”

U toku dana u Club-u “Bistrica” je obezbjeđena zabava i animacija kako za djecu, tako i za odrasle. Raspolaže sa raznim aparatima, bilijarskim stolovima, stolovima za stoni tenis, stonim hokejom, pikadom, fliperima itd, koji će učiniti vaš boravak zanimljivijim.

Za mlađe, a i one koji se tako osjećaju, večernji program Club-a “Bistrica” je sigurno odličan izbor.

Club “Bistrica” je otvoren od 07:00 do 23:30 h.

Rezerviši odmah

Kontaktirajte naš tim kako biste dobili odgovarajuću ponudu